Amenajari

Finisajele interioare ale unei cladiri cuprind urmatoarele lucrari:avand un rol functional, decorativ si igienico-sanitar. Prin tehnici noi in finisaje interioare si materiale eficiente putem sa crestem calitatea acestor lucrari.

Pentru clientii nostri, oferim servicii de proiectare si design in amenajari interioare/exterioare pentru a va usura sarcina alegerii unei solutii optime, experienta noastra în domeniu va stau la dispozitie. Pentru amenajari interioare va propunem materiale care imbina calitatile estetice cu durabilitatea si usurinta întretinerii. Aceste materiale, produse de firme consacrate pe piata mondiala, au o calitate care se mentine la un standard ridicat conform normativelor internationale în vigoare. Toate produsele sunt agrementate conform normativelor în vigoare in România.

Va punem la dispozitie pentru finisajele interioare o echipa tanara, responsabila si cu idei inovatoare si placute. Interiorul casei tale va arata exact asa cum l-ai visat. Se pot utiliza produse exclusiv ecologice pentru a nu va afecta sanatatea dumneavoastra si a copiilor. Un interior decorat de firma noastra este relaxant, ofera spatiu si lumina. Executam:

In mod perfect natural prima impresie pe care o lasa casa ta este generata de aspectul exterior, amenajarea curtii, a aleilor, a peretelui exterior, a portii sau a acoperisului. Acestea reprezinta suprafetele de lucru atunci cand ne referim la finisaje exterioare. Nu subestimati impactul vizual produs de acestea. Prin exterior o casa trebuie sa respire, deci sa comunice prin culori, texturi si stil de amenajare.

Suntem deschisi la parerile clientilor, dar venim si cu recomandarile noastre, avand in spate nu doar experienta ci si imginatie. Oferim consultanta si asistenta gratuita neconditionata in finisaje exterioare si interioare, atunci cand ni se cere ajutorul.